Yoga, Music & Dance Festival

Op zaterdag 24 november 2012 vond de eerste editie van het Yoga, Music & Dance Festival plaats in het Van der Valk Hotel in Sneek. Tijdens het festival werden workshops gegeven door onder andere Emrik Suichies (Yin Yoga), Robert Boustany (Pralaya Yoga), Martyn Hoogstra (Hatha Yoga) en Rients Ritskes (Zen). De dag werd afgesloten met een heerlijk vegetarisch diner en een prachtige muziek- en dansvoorstelling.

yoga music dance

In 2014 ging het programma de theaters in onder de noemer “Yoga, Music & Dance Experience”.

Daarnaast werd op 28, 29 en 30 maart van dat jaar ook de tweede editie van het “Yoga, Music & Dance Festival” georganiseerd in samenwerking met het Wilminktheater in Enschede. Op de vrijdag werd de dag afgesloten met een Dance Party met de Samadhi Band. Op de zaterdag bestond het programma uit yogalessen, lezingen en een voorstelling van het “Yoga, Music & Dance Experience”-ensemble. Op de laatste dag werd er een lezing gegeven met als thema “Het geluk in jezelf.”

Het festival werd zeer goed bezocht en positief ontvangen door het publiek. Het festival wordt nu jaarlijks geprogrammeerd met de naam “Body, Mind & Music Festival”. Hiervoor werkt het Wilminktheater in Enschede nog altijd samen met Stichting Five Great Guitars.