Yoga, Music & Dance Experience

In januari, februari en maart 2014 organiseerde Stichting Five Great Guitars een ongekende theaterbelevenis, genaamd Yoga, Music & Dance Experience. Twee Yogi’s (Jan Kuiper en Johan Noorloos) nemen het publiek mee op een bijzondere, adembenemende reis waarbij je op een unieke manier kennis maakt met je diepste zelf. Je leert hoe je jouw meest intieme dromen en plannen kunt concretiseren en daarmee het geluk in jezelf volledig kunt realiseren.

Een ongekende nieuwe theaterervaring met Yoga, muziek, dans, beeld en een indringend en zeer persoonlijk verhaal. Soundscapes van een geluidskunstenaar worden afgewisseld met betoverende Indiase ritmes en moderne dans. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een exclusieve yoga- en meditatieworkshop te volgen, die wordt gegeven door Jan Kuiper en Johan Noorloos.

Bezetting:
Jan Kuiper (gitaar en yoga), Johan Noorloos (verteller en yoga), Greetje Bijma (vocals), Sandip Bhattacharya (tabla en vocals), Alan Purves (percussie), Jan Klug (soundscapes), Jorge Arbert (dans)