Yoga in Concert

Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de voorstelling nemen we mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning.

Muzikale begeleiding door Jan Kuiper – gitaar en percussie, Yvonne de Hoop – percussie en klank en andere gerenommeerde musici zoals Iris Kroes, Loes van Ras, Sandip Bhattacharya, Jan Klug, Anne Soldaat, Yorick van Norden en vele anderen.

Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

Beoefen je al yoga of ben je een beginner? De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom.

Tot ziens bij Yoga in Concert!

Website: https://www.yogainconcert.nl/

Jan Kuiper

Jan is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme.

“ Wanneer je samen met de wind en de zee ademt, ben je nooit alleen!”

Als schrijver en theatermaker publiceert hij boeken en voorstellingen waarin richting wordt gegeven aan een ieder die zo zinvol en gelukkig mogelijk probeert te leven.

Naast gitarist is hij een fervent Yogi. Sinds 2014 heeft hij zijn twee grote passies weten te combineren in de uiterst succesvolle format Yoga in Concert.

Yvonne de Hoop

Yvonne is door yoga het leven pas echt gaan ervaren en met datgene in contact gebracht waar het werkelijk omgaat. Yoga is leven vanuit het hart. Gevuld met onvoorwaardelijke liefde, compassie en dankbaarheid.

“Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!”

Als yogatherapeut en holistisch coach begeleidt zij mensen met fysieke en mentale klachten, Haar professionele kennis op het gebied van verschillende vormen van Yoga en jarenlange ervaring komen samen in haar wekelijkse lessen. Daarnaast organiseert en verzorgt ze yogavakanties en retraites in binnen en buitenland en geeft ze les op verschillende (yoga)festivals.
Jan-Kuiper-en-Yvonne-de-Hoop